M2 participaties
Actief investeren en participeren

Homepage M2 participaties

M2 participaties is een participatiebedrijf uit Emmen dat financiële ondersteuning combineert met actieve betrokkenheid en breed bedrijfsadvies. Dat doen we sinds 2005. Actieve participatie noemen wij dat.

Bedrijven met een opvolgingsvraagstuk
We richten ons met name op het investeren in bedrijven waar een opvolgingsprobleem speelt en waar bijvoorbeeld de DGA zijn meerderheidsbelang wil verkopen. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in ondernemingen en ondernemers die voor een belangrijke uitdaging staan en strategische beslissingen moeten nemen. Samen met u als ondernemer of met het management van uw onderneming gaan we een dergelijk traject in. We leveren daarbij niet alleen geld, maar ook ondersteuning. We gaan niet voor de korte termijn, maar geven ons commitment voor meerdere jaren. Het is ons doel om uw bedrijf een flinke stap vooruit te helpen, samen met u of het management van uw organisatie.

We richten ons op ondernemingen die binnen een specifiek profiel passen:

  • Opvolgingsvraagstuk (DGA wil meerderheidsbelang verkopen)
  • Transactiewaarde: € 2 - 20 Mio
  • Positieve cashflow
  • Groeipotentie (internationalisering)

 

M2 participaties

M2 participaties is een participatiemaatschappij die financiële ondersteuning combineert met actieve betrokkenheid en breed bedrijfsadvies. We richten ons met name op het investeren in bedrijven waar een opvolgingsprobleem speelt.

M2 participaties
Ermerweg 88D
7812 BG Emmen

T 0591 667050
F 0591 667051
info@m2participaties.nl