M2 participaties
Actief investeren en participeren

Overzicht van onze participaties

Doréma
http://www.dorema.nl

Doréma is een internationaal opererende producent van voortenten, luifels en accessoires voor caravans en campers en zit met name in het kwaliteitssegment. Het bedrijf heeft meer dan 100 medewerkers en beschikt over verkoopkantoren in Doetinchem en Castleford (UK). Daarnaast heeft Doréma twee productielocaties in Slovenië. Met meer dan 300 dealers in Nederland en ruim 200 dealers in Engeland is Doréma een prominente speler op de markt van voortenten voor caravans en campers. Onlangs heeft Doréma het door veel kampeerders geliefde Alpenkreuzer overgenomen en een nieuwe generatie vouwwagens van dit roemruchte merk geïntroduceerd.

 


Surelock
https://www.surelock.nl

Surelock helpt bedrijven met het voorkomen van ondernemingscriminaliteit. Het bedrijf brengt de risico’s zo gedetailleerd mogelijk in kaart. Daarbij is er aandacht voor risico’s op het gebied van it-criminaliteit, fysieke criminaliteit, financiële criminaliteit (fraude) en privacy. Dat betekent in de praktijk dat Surelock de beveiliging van de ict kritisch onder de loep neemt. Welke software wordt gebruikt om gegevens te beschermen? Is er een beveiligingsbeleid? Daarnaast onderzoekt Surelock zaken als inbraakbeveiliging en toegangscontrole en wordt er gekeken hoe vatbaar de organisatie is voor fraude en het lekken van gevoelige gegevens.  

 


GlampingLodges
https://www.glampinglodges.com

Sinds 2012 ontwikkelt GlampingLodges de lodgetent, die haar oorsprong vindt in Afrika. Als onderdeel van de Sunshine groep, de grootste tentfabrikant van Europa, beschikt het bedrijf over een ultramoderne eigen Europese productielocatie. GlampingLodges voegt daar hoogwaardige, innovatieve tentontwerpen aan toe wat voor een unieke combinatie in de markt zorgt. Voor de klanten betekent dat de levering van een technisch hoogwaardig en duurzaam luxe campingproduct dat rendement oplevert. 

 


Remerij Aandrijftechniek B.V.
http://www.remerij.nl/

Remerij is een technische dienstverlener met een gespecialiseerd diensten- en productassortiment. Het bedrijf uit Emmen ondersteunt klanten door het leveren van producten en onderdelen op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en hulpmiddelen. Remerij is zeer actief in de olie- en gasindustrie en neemt in die sector een onafhankelijke positie in als equipment tester. Diverse Oilfield Service Companies laten hun temporary pipework onderhouden door Remerij. Remerij is onlangs een strategische samenwerking aangegaan met de Wagenborg Groep en werkt vanuit die partnership exclusief voor de NAM.

 

Profiel van onze participaties

We richten ons op ondernemingen die binnen een specifiek profiel passen:

  • Opvolgingsvraagstuk (DGA wil meerderheidsbelang verkopen)
  • Transactiewaarde: € 2 - 20 Mio
  • Positieve cashflow
  • Groeipotentie (internationalisering)