Actuele participaties

Overzicht van onze participaties

M2 participaties zorgt niet alleen maar voor financiering, maar doet veel meer dan dat. Wij hebben in de loop der jaren gemerkt dat ondernemers en bedrijven vaak behoefte hebben aan geld, maar daarnaast ook op zoek zijn naar ondersteuning. In de vorm van advies of een klankbord. Wij zijn een participatiebedrijf dat in die behoefte voorziet. Wij willen geen geld verdienen aan onze participaties maar met onze participaties. De M2 aanpak staat voor kapitaal en kennis.

Sunshine Group

Sunshine Group is een toonaangevend bedrijf dat vanuit haar bedrijven in Nederland, Duitsland, Engeland, Tsjechië en Slovenië tentgerelateerde producten ontwikkelt, produceert en verkoopt aan klanten binnen en buiten Europa. De bekendste merken van Sunshine Group zijn Doréma, Alpenkreuzer en De Waard.

Doréma

Doréma is een internationaal opererende producent van voortenten, luifels en accessoires voor caravans en campers en zit met name in het kwaliteitssegment. Het bedrijf heeft meer dan 100 medewerkers en beschikt over verkoopkantoren in Doetinchem en Castleford (UK). Daarnaast heeft Doréma twee productielocaties in Slovenië. Met meer dan 300 dealers in Nederland en ruim 200 dealers in Engeland is Doréma een prominente speler op de markt van voortenten voor caravans en campers. 

Alpenkreuzer

Alpenkreuzer is een legendarisch merk van tenttrailers dat door de Sunshine Group opnieuw op de markt is gebracht. Alpenkreuzer heeft een dealernetwerk in de Benelux waar consumenten de vouwwagen kunnen kopen.
Alpenkreuzer is al jaren dé referentie voor avontuurlijk, comfortabel & flexibel kamperen! Sinds de introductie van de eerste Alpenkreuzer vouwwagens in 1958 is het merk altijd bezig geweest met het comfortabel & flexibel kamperen toegankelijk maken voor iedereen.

De Waard

De Waard is het derde label binnen de Sunshine Group. Dit bekende Nederlandse merk heeft een lange en gevestigde geschiedenis in het produceren van hoogwaardige reeksen kampeertenten. De Waard is een typisch Nederlands bedrijf dat al meer dan 75 jaar tenten construeert. Vanuit het bescheiden begin met de productie van een kleine tent in een zeilmakerij, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationale onderneming die zowel kampeerders als campings voorziet van een ultieme kampeerervaring.

Runwell

Runwell is een bedrijf in de petrochemische en geothermische industrie gespecialiseerd in het onderhoud en de hercertificering van apparatuur die in deze sectoren wordt gebruikt. Daarnaast beschikt Runwell over een grote vloot met huurapparatuur die wereldwijd wordt verhuurd. Runwell heeft ook een gespecialiseerd team om diensten ter plaatse/locatie uit te voeren.

WFR oilfield services

WFR is een samenwerking tussen Wagenborg Foxdrill en Runwell Energy Services. WFR biedt een breed scala aan diensten voor de olie-, gas- en petrochemische industrie. Dankzij een deskundig team en uitgebreide apparatuur kan WFR inspelen op uiteenlopende klantbehoeften.

Het kantoor van WFR is gevestigd in Schoonebeek, van waaruit klanten in heel Europa worden bediend. Met een bijkantoor in Den Helder heeft WFR  bovendien een solide positie in de Nederlandse offshore-sector.

M2 participaties

Ons team

Dick Edelstein

Dick Edelstein

Arjan Dobben

Arjan Dobben

Ard Spoor

Ard Spoor

Gert-Jan Voortman

Gert-Jan Voortman